miercuri, 9 februarie 2011

Tipuri de barbati "Asa nu"

Ti-ai creionat in minte profilul barbatului perfect, insa drumul in cautarea lui nu este foarte lin. In general, dupa prima intalnire, impresia pe care ti-o lasa un barbat sarmant este cat se poate de buna. Ai putea jura ca el este barbatul pe care il cauti de o viata, insa pe parcurs lucurile se dovedesc a nu fi chiar asa. Comportamental, se schimba radical si nimic nu pare sa semene cu ceea ce era la inceput.

Decizia de a avea sau nu o relatie cu un astfel de barbat iti apartine in totalitate. Inainte a lua hotari ceva care ulterior ar putea sa iti faca mult rau, ar fi bine sa ii analizezi amanuntit comportamentul celui cu care vrei sa ai o relatie. Desi ai investit suflet, dragoste si poate chiar bani, sa nu te surprinda daca brusc partenerul tau decide sa te paraseasca. Cum iti poti da seama de cum este de fapt barbatul de langa tine? Nimic mai simplu. Iata cateva tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti daca nu vrei sa ai probleme in dragoste.

1 .Primul pe lista este BAIATUL MAMEI ; Imposibil sa nu il recunosti, pentru ca este genul de barbat care nu iese din cuvantul mamei sale. Desi are 30 de ani, inca mai locuieste cu mama si nici nu are de gand sa se mute prea curand. Preferatele lui sunt cinele in familie si planurile de viitor, pe care evident i le tot face mama. Desi are multe calitati, are un singur mare defect - este mult prea atasat de mama lui.

Urmatorul pe lista este CUCERITORUL ; Dragut, simpatic, bine imbracat si cu mult, mult succes la femei. Problema acestui tip de barbat este ca ii plac toate femeile si nu se poate decide asupra uneia. Relatia cu astfel de barbat se va reduce doar la cateva mesaje si cel mult 4-5 telefoane pentru ca timpul nu ii permite sa se imparta intre atatea cuceriri.

2 . BURLACUL CONVINS ; este un alt tip de barbat care iti va da bataie de cap in cazul in care vrei sa ai o relatie cu el. Manierat, elegant si foarte destept, acest tip de barbat are un succes nebun la femei. Secretul pe care insa nicio femeie nu il va afla vreodata este ca nu isi doreste sa se casatoreasca niciodata. Ii place sa fie cucerit si se plictiseste foarte repede intr-o relatie. Este tot timpul in cautare de ceva nou si dispare fara sa ofere vreo explicatie in momentul in care simte ca lucrurile evolueaza. Pentru el, ideea de casnicie nu exista si refuza sa vorbeasca despre asa ceva. Sigura explicatie oferita este ca nu a gasit femeia potrivita.

3 .La polul opus de afla BARBATUL PRO CASNICIE ; Unul dintre putinele tipuri de barbat din aceasta lista, daca nu chiar singurul, pentru care notiunea de casnicie este pe primul loc. Ideal pentru el este ca lucrurile intr-o relatie sa se intample cat mai repede, astfel incat sa se ajunga in fata ofiterului starii civile. Nu este nici pe departe adeptul unei casnicii de lunga durata, pentru ca si el este genul de barbat care se plictiseste. Pentru el, casnicia este precum un obiect de lux, care peste cativa ani trebuie sa il schimbi pentru ca nu mai este la moda.

4 .Urmatorul pe lista este tipul de BARBAT SARAC ; dar cu succes la femei. Profilul acestui tip de barbat nu seamana nici pe departe cu cele descrise pana acum. Acest tip de barbat nu pune pret absolut deloc pe aspectul vestimentar si nici pe cariera. Este genul foarte sigur pe el si stie ca, indiferent de cum este imbracat si cat de cati bani are in buzunar, sarmul pe care il detine ii va asigura garantat drumul in patul femeilor. Ii place sa iasa in oras, dar nu ii place cand vine nota de plata. Va juca intotdeauna rolul vesnicului indragostit, mai ales cand vine vorba de bani.

5 .Urmatorul in lista barbatilor "asa nu" este METROXECSUALUL ; Desi a trecut de mult de prima tinerete, acest barbat se crede vesnic tanar. Este la curent cu tot ce inseamna moda si isi traieste viata din plin. Frecventeaza cat poate de des cluburile de noapte, ii plac femeile frumoase si masinile elegante. Poate fi foarte des vazut in saloanele de cosmetica, deoarece aspectul fizic este primordial pentru el.

6 . Un alt tip de BARBATUL OBSEDAT DE MUNCA ; Singurul lucru care conteaza pentru acest tip de barbat este cariera. Indiferent de cat de bine ii merge, intotdeauna o sa vrea mai mult. Profilul sau este destul de asemanator cu cel al burlacului convins. Intr-o relatie, va pune intotdeauna cariera pe primul loc si nu va renunta niciodata la laptop, nici macar in vacanta.


--------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:


la muzeu