marți, 31 august 2010

Pentru ca suntem prieteni !!

Pentru ca suntem prieteni norii nu sunt asa de intunecosi .
Daca in viata mea este cateoadata furtuna, stiu ca acest lucru, acum, nu ma mai poate zdruncina. Ploaia ma poate biciui, vantul imi poate incetini mersul, stiu insa ca am prieteni dragi, ca putem sa radem impreuna, sa glumim, sa ne impartasim sperantele si dezamagirile, ei sunt umbrela mea.
Pentru ca suntem prieteni ma simt puternica si stiu ca tu ai incredere in mine.
Prietenii sunt persoane care nu-mi datoreaza nimic si imi daruiesc atat de mult !
Sunt oameni care ma fac sa ma simt pretioasa. E o legatura de suflet care face ca prietenia sa functioneze. Sunt scurtele(sau prea lungile....) conversatii in care impartasim sperante sau esecuri. Si faptul ca imi impartasesc ceva din sufletul lor ma face sa ma simt importanta .
Pentru ca suntem prieteni pot infrunta incercarile vietii. Prietenii ma incurajeaza si ma fac sa simt ca deja am invins ! Uneori imi spun si ca am pierdut - un prieten adevarat spune direct, in fata un lucru coplesitor de real si de dur. Si eu imi iau seama la greseala si pot astfel infrunta orice obstacol pe drumul vietii. Daca pierd calea, prietenii ma ajuta sa revin pe drumul cel bun. Daca inving sau pierd, daca am cazut sau ma inalt, spun prietenilor - ei nu ma judeca ci ma incurajeaza. Nu conteaza cum e viata mea acum, prietenii mi i-am gasit aici. Si, cu mirare constat, ca aici inseamna acum „acasa”.
Pentru ca suntem prieteni soarele straluceste mai aproape. Si simt razele prieteniei luminandu-mi viata si incalzindu-mi inima. In cupa prieteniei fiecare toarnã cât are si cat poate. Si totul se niveleazã . Si nu se mai stie care a turnat mult si care a turnat putin. Iar gustul Marqueritei devine, asa amestecat, divin...
Tacerea mea te iubeste, prieten drag. Am nevoie de tine departe acum. Asta, pentru a te simti aproape. Cand voi gasi Dumnezeul din mine il voi pune la picioarele Dumnezeului din tine, in semn de mare prietenie(stiu sigur ca ai un Dumnezeu al tau chiar daca nu recunosti asta. Si nu te-ai lasat vreodata in voia lui. Ai sa inveti asta? )

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am sa strig aici caci se poate:
BUNA SEARA PRIETENIIII !!!
Motul s-ar bucura... stiu sigur

genes george silviu spunea...

<3<3<3 dragga sora intru Domnul


la muzeu