miercuri, 28 mai 2014

Doar un nebun - Christina Aguilera ft Blake Shelton (traducere in lb.rom...

RAIUL,GRADINA SECRETA,ESTE IN SUFLETUL NOSTRU!

...Exista doua feluri de fericire.
...Una este conditionata: ea se intampla numai in anumite conditii, Iti vezi sotia, esti fericit. Sau esti indragostit de bani si ai gasit un sac plin cu bani pe marginea strazii - si asta e fericirea ta. Sau esti un egoist si ti s-a decernat premiul Nobel si dansezi de fericire. Acestea sunt conditionate. Trebuie sa te straduiesti pentru ele. Iar ele sunt momentane.
...Cat timp poti fi fericit cu o fericire conditionata? Cat timp poate ramane fericirea? Ea vine numai ca un fulger, pentru o clipa si apoi pleaca.
...O fericire momentana vine si pleaca. Ea este ca norii. Si ca un rau - un paraias - un raulet care s-a revarsat; apoi ploaia a stat, apele s-au retras si din nou rauletul este tot raulet. El se revarsa intr-o clipa si in urmatoarea e gol. El nu e ca marea care nu e nici mai mica nici mai mare.
...Mai exista si un alt fel de fericire,adevarata fericire.
...Ea e neconditionata. Nu trebuie sa asiguri anumite conditii. Ea exista! Trebuie doar sa privesti in tine si vei vedea ca ea exista. Nu ai nevoie de o femeie, nu ai nevoie de un barbat; nu ai nevoie de o casa mare, nu ai nevoie de o masina; nu e nevoie sa ai prea mult prestigiu, putere, forta - nimic. Daca-ti inchizi ochii si doar te duci inauntru ea exista...
...Doar aceasta fericire poate fi vesnica. Doar aceasta fericire poate fi vesnic a ta.
...Cautand, vei gasi lucruri trecatoare. Fara sa cauti, vei gasi acest Etern Absolut.
(Osho) 

Niciun comentariu:


la muzeu