Google+ Followers

duminică, 18 martie 2012

WAZZ UB este, în pre-lansare până la 09 aprilie 2012

CADOU; With this translation into English/RUSSIAN /SPANISH etc. http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Ftoolbar%2Fff%2Findex.html ; http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Ftranslate.google.com.ua%2F%3Fhl%3Dro ; Actioneaza imediat ! Este sansa ta ! Mai tarziu va fi inutil! Mai AVETI la dispozitie doar doua luni !!
WAZZUB
Inscrieti-va pe :
http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
Am o propunere de nerefuzat pentru dvs. Este cea mai buna propunere pe care am primit-o si eu la randul meu v-o fac si dvs., asta daca punem in balanta ce se investeste si ce se poate castiga.
Uneori, cel mai important lucru este sa actionezi repede. Imaginati-va un proiect care are potentialul sa devina urmatorul Google, Twitter, Facebook si aveti avantajul de a fi unul dintre primii care se inscriu.
Dar trebuie sa fiti iute: cu cat va pre-inregistrati mai repede fara nici un cost, cu atat mai multi bani puteti face doar prin invitarea altor membri
PORNITI CHIAR ACUM ! ATENTIE !! http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
Inscrierea FREE se termina la: 09 aprilie 2012
Recomandarea mea este sa parcurgeti pasii urmatori :
Pasul I - Accesati si inscrieti-va :
Ve-ti gasi un formular simplu de inregistare pe care il ve-ti completa astfel:
INVITE BY: lasati asa cum este
FIRST NAME: primul dvs. Nume (prenumele)
LAST NAME: al doilea dvs. nume (numele de familie)
PASSWORD: o parola noua, pe care nu ati mai folosit-o la alte conturi
EMAIL: o adresa de email valida
COUNTRY: alegeti tara unde locuiti
In casuta libera introduceti codul care apare deasupara ei, exact asa cum apare, apoi apasati JOIN.
Dupa ce dati click pe JOIN ve-ti primi un mail pe adresa care ati folosit-o la inregistrare, acest mail va contine un link pe care trebuie sa dati click, asta pentru a confirma ca adresa folosita este a dvs. Daca nu ve-ti da click contul dvs. va fi sters automat din system.
Dupa confirmarea adresei de mail, ve-ti primi un alt email care va contine datele de logare in biroul dvs. virtual.
In acest birou ve-ti gasi scris cu rosu un link de forma: http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
Unde cifra de dupa egal este numarul pozitiei dvs. Folosit si ca referinta. Acest link il ve-ti promova pentru a invita la randul dvs. alti membri. Pentru a va loga prima data in biroul dvs virtual folositi link-ul de mai sus, apoi da-ti click pe cheita din parte dreapta sus a pagini si completati datele de logare in formularul care va aparea.
Pasul II - Cititi :
Ati auzit de WAZZUB ?
1. Ce este Wazzub ?
Wazzub se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste., in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca Wazzub . Este unfapt cunoscut ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.
2. Despre ce este vorba in aceasta prezentare?
In aceasta prezentare trebuie clarificat ca Wazzub nu este un multi level marketing (MLM) sau un program de tip Matrice. Este o companie care a fost infiintata de investitori de calitate din 2007 si care au intentia de a depasi Google-ul. Noul motor de cautare doreste sa imparta 50 % din profit cu toti membrii sai inscrisi GRATUIT care raman membri GRATUITI , intru-cat n-au nici o obligatie de a plati vreo taxa sau sa-si upgradeze contul.
Inscrierea este 100% gratuita pana la 1 aprilie 2012.
3 . Este oare o gluma sau o inselatorie ?
Nu este o gluma, Wazzub este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari, in lucru. Este cu adevarat unic fata de Google, ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi GRATUIT pana la 1 aprilie 2012. Spre deosebire de programe similare care au fost lansate mai inainte ca “homepagespays.com “si “viradyne.com”, inscrierea in acest motor de cautare nu costa nici o taxa de administrare sau lunara. Nu vi se va cere sa cumparati sau sa vindeti nimic ca sa castigati bani cu Wazzub.
4. Daca noi va satisfacem conditia de a nu cumpara sau vinde, cum obtine bani acest motor de cautare ?
Buna Intrebare! Sa luam Yahoo sau Google ca exemplu ! Aceste 2 motoare de cautare au un miliard de utilizatori pe luna care folosesc serviciile lor, fara sa plateasca pentru asta. Aceste motoare de cautare populare fac milioane de dolari, doar prin afisarea de reclame pe site-ul lor, din aceasta rezultand o medie de apoximativ 1 $ /unic utilizator /luna. Wazzub foloseste o tehnologie asemanatoare cu Google si Yahoo, existand si alte venituri suplimentare importante .
5- Cum poate Wazzub sa imparta 50 % din profit cu membrii inscrisi GRATUIT ?
Wazzub castiga bani din publicitate . 50 % din profit . este distribuit actionarilor si investitorilor care deja au investit in proiectul lor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).
6. Care este secretul din spatele Wazzub ? http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
Secretul din spatele usii este metoda de inscriere la acest program care se face prin invitatie.Daca vrei sa te inregistrezi obtii link-ul de recomandare, si apoi obtii imediat un altul personal . Inscrierea are limitari si pentru acest motiv invitatia ar putea sa nu mai functioneze mai tarziu, asa ca pre- inregistreaza-te, acesta fiind momentul optim.
7. Cand este programat sa fie lansat motorul de cautare ?
Daca tehttp://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
 atunci iti poti accesa pagina web, intre 1 ianuarie si 09 aprilie 2012 . Vei putea sa-ti verifici zona cu membrii noi si sa-ti vezi linia de sub tine, cum creste, invitand lumea cu ajutorul link-ului de recomandare. Persoanele recomandate la Wazzub sunt denumite “Producatori de dolari”. El arata ca , cu cat mai multe persoane recomanzi in perioada de pre-lansare cu atat mai mult vei castiga cand programul este lansat.
8. Cand vafi lansat cu adevarat motorul de cautare?
In aprilie 2012 motorul de cautare va deveni activ pentru membrii inscrisi GRATUIT, care se inscriu acum, care vor incepe sa castige bani. Cursuri practice cuprinzatoare si seminarii web vor fi prezentate pentru a face din Wazzub pagina ideala de pornire. Cateva din noile dezvloltari vor include un motor de cautare personalizat, update-uri la informatii, cele mai bine vandute produse online, divertisment, video si jocuri de abilitate. Folosind feedback –ul si comentariile primate de la utilizatori, se vor promova noi strategii. Cand toate caracteristicile vor functiona fara erori , echipa Wazzub va lansa varianta finala a motorului de cautare Wazzub, la 1 iulie 2012, pentru a tinti transformarea in bani a proiectului, avand scopul de a-si servi milioanele de utilizatori .
9. Cum va reusi noul motor de cautare impotriva motoarelor de cautare ca Google si Yahoo ?
Ar fi bine sa consultati Wazzub Frequently Asked Question (FAQ). Acest motor de cautare va rezista mult timp datorita urmatoarelor motive:
a. Fara concept de Matrice- Cele mai multe planuri de afaceri sunt legate de un anumit tip de matrice, de exemplu 3x5 prin care esti limitat la 243 de membri. La Wazzub nu exista limitary. Invitati cat de multi membri doriti .
b. Nicio sarcina de indeplinit- Veti gasi motoare similare de cautare care va cer sa completati formulare, sa dati anunturi, sa impartiti link-uri sau sa dati click-uri pe reclame. La Wazzub , doar il setati ca pagina de pornire (homepage) si asta este tot . http://signup.wazzub.info?lrRef=6e6b5
c. Nimic de descarcat- In nici un moment , nu va trebui sa descarcati vreun program sau joc sau toolbar care contin in mod frecvent programe periculoase .La Wazzub nu este nimic de descarcat
d. Nicio activitate regulata- In majoritatea planurilor de afaceri, dvs. trebuie sa ramaneti active , in ciuda faptului ca aveti o linie uriasa sub dvs. La Wazzub, veti fi recompensat pe viata pentru membrii, pe care-I recomandati pana la inchiderea prelansarii din 31 martie 2012.
e. Nicio taxa – Unele afaceri, adesea , fac inscrieri gratis,dar deindata ce te-ai inscris, trebuie sa te upgradezi .Wazzub ramane GRATIS pentru totdeauna.
f. Nicio Linie sau Schema Piramidala – Multe programe sunt alcatuite de asa maniera sa avantajeze oricum membrii care s-au inscris pe primele nivele ,Wazzub vrea sa construim afacerea impreuna. Wazzub nu plateste numai pentru reteaua personala , dar deasemenea pentru intregul profit pe care Wazzub il castiga de la toti membrii. Proiectul este facut sa ramana sustenabil .
10. Cat de mult castigam cu Wazzub ca membri inscrisi GRATIS ?
Wazzub intentioneaza sa plateasca 1 $ fiecarui “Producator de Dolari” pentru fiecare persoana recomandata. Astfel cand vei recomanda 500 sau 1000 sau 3000 de membri, vei castiga 500$, 1000 $ sau 3000 $ in fiecare luna ca venit residual pasiv .
Ce vei pierde cand tot ce ti se ofera este GRATIS ? http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
Acei ce sesizeaza aceasta oportunitate, vor fi recompensati cu darnicie .
Porniti acum !
Pentru inscriere prin recomandare accesati link-ul :
WAZZUB - Puterea lui “NOI,,
- Date de Logare
Am vesti importante pt. dvs.
In acest moment va puteti obtine datele de logare la biroul dvs . virtual.
Pentru aceasta dati click pe link-ul dvs pe care l-ati primit la inscriere.
Va aparea pagina Wazzub cu formularul de inscriere.
Apasati cheita din partea de sus a paginii si veti primi formular.
Primul este formularul de logare.
Altul este cel de primire a parolei ( password)
Va treceti adresa de email apasati "SUBMIT"
Veti primi parola in cateva minute la adresa dvs. de email.
Reveniti ca mai sus la pagina Wazzub.
Introduceti adresa dvs. de email cu care v-ati conectat si parola ( nu merge cu copy ,paste)
Apasati "SUBMIT" si intrati in biroul virtual.
ATENTIE ! A inceput numaratoarea inversa! 9 APRILIE este ultima zi !
Incepeti foarte serios sa promovati afacerea ,oferind link-ul primit ca sa castigati bani.
AVETI DE MUNCIT MAI PUTIN DE 3 LUNI si daca va ocupati serios ,
dupa 9 APRILIE VA PUTETI PENSIONA doar daca veti munci suficient de mult.
Daca pierdeti si oportunitatea aceasta, NU CRED CA VETI MAI GASI ALTA ASA DE AVANTAJOASA
INSCRIERI GRATUITE http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6

1) Daca functioneaza cu 1 site functioneaza si cu 200 de situri si puteti realiza peste 300 $ pe luna doar pornind zilnic browserul de 2-3 ori pe zi. http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fc4c.ilink2.info%2Fsplash.php%3Frefid%3D108200
2) Va trimit linkul de la pagina Self Coach,studiati si luati decizia cea mai buna pentru a va bucura de toate avantajele singurei oportunitati de acest gen din Romania! http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fselfcoach.ro%2Fselfcoach%2FPlan_de_marketing_SCSR.pdf Inscriere http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.selfcoach.ro, la sponsor scrieti numele meu Badiu Dorel si codul sponsorului ID:45
3) *WAZZUB* - un nou motor de cautare o afacere de nerefuzat pentru dumneavoastra .
FARA TAXE - FARA MUNCA - NUTREBUIE SA VINZI NIMIC - NU CUMPERI NIMIC - NU DESCARCI NIMIC
*WAZZUB* http://signup.wazzub.info/?lrRef=3c5c6
4) http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.pswtracker.com%2Findex.php%3Frefid%3D187158 ;
5) http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Finfiniglobalnet.com%2Fusers%2Feditprofile.aspx%3Frefferedby%3D118 ;
6) http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fgetpaidmagic.net%2Fgoldmoney ;
7) http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.doubleprofitads.com%2F%3Fref%3Dgoldmoney;
8) ATENTIE !!! Principala problema a medicinei cu plata si a ,,farmaciei” de sinteza, este transformarea unei boli acute intr-o boala cronica. CUM ,,V-ATI” SIMTII FARA GRIJA ACTUALA A BOLILOR ? ; http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.sanatate.danyelectronics.ro%2F ; PE SCURT, SCRIE PE GOOGLE: transfer factor study ; sau pune orice afectiune in loc de study si vei avea SURPRIZE PLACUTE !!! = REMEDIILE. http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.lovendal.net%2Fwp52%2Fbruno-groning-vindecatorul-spiritual%2F ; http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGwplIipnRuk ; pune-l pe skype si il vezi inca. http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGwplIipnRuk ; http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fdragosvoda.wordpress.com%2F2010%2F02%2F01%2Fcum-va-fi-2010-cum-alegi-tu-the-secret-tradus-in-romana%2F ;
Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ma contactezi la 0723287143; 0753766878; http://ro.netlog.com/go/messages/send/receiver=badiudorel60@yahoo.com ; skype = dorel.badiu2 ; http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.sanatate.danyelectronics.ro%2F ;
SIMPLU, PENTRU FIECARE. http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fswobb.ro%2Fafacere.html ;
Imaginati-va cum ar fi viata dumneavoastra fara sa calcati rufele. http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fswobb.ro%2Fafacere.html ; SWOBB cod franciza: 100163 ; cont RO27 RZBR0000060013854708;; Mult noroc in viata, sanatate si multe bucurii !!!

Niciun comentariu:


la muzeu

VideoBar

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.